csv-technische-dienst

Technische dienst

Wij beschikken over een eigen deskundige technische dienst die geopend is van maandag t/m zaterdag. Alle reparaties worden bij ons zorgvuldig intern in onze eigen TD uitgevoerd. Wij streven ernaar om de reparaties binnen 24uur afgerond te hebben, dit is puur afhankelijk van de mogelijke levertijd van een benodigd onderdeel indien bij ons niet voorradig. 

Zo bieden wij optimale service en garantie die snel, adequaat, betrouwbaar een niet geheel onbelangrijk; betaalbaar is. Om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden, hebben wij een voorkeur voor de reparaties bij ons in de TD. Mocht dit echt niet lukken, dan komen wij ook op locatie voor reparaties.
Het ophalen en terugbrengen van uw laptop of desktop in natuurlijk ook een optie, dit is slechts tegen kilometervergoeding.

Een APK is bij ons altijd GRATIS! wij zullen n.a.v. de APK vrijblijvend advies geven om het apparaat weer naar behoren te laten werken. 

Wij voeren alle reparaties uit op het gebied van laptops, desktops en game pc’s. Overige apparaten beoordelen wij vrijblijvend of dit intern gerepareerd kan worden. Als gevolg van vele positief voltooide reparaties hebben wij ook zeer gewaardeerde beoordeling op: computerservice veendam – Google Zoeken. Dit geeft bovendien een beetje aan hoe wij te werk gaan.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via Contact – Csvcomputers

U bent niet ingelogd