Over ons

Als u meer over ons wilt weten bent u op de juiste plek gekomen. Hier kunt u alles vinden over hoe wij ons bedrijf hebben opgebouwd.

Facebook

Wij zijn ook te vinden op facebook! Daar vindt u onze recente aanbiedingen en kunt u ons altijd een bericht sturen.

Bellen

Voor het snelste antwoord kunt u ons altijd bellen.
0598-717449

Mail

Indien u een uitgebreide vraag heeft, kunt u deze stellen via de mail. Wij proberen zo spoedig mogelijk antwoord te geven.
[email protected]

Ons verhaal

In 1994 begon de hobby net als bij velen op een zolderkamer in Groningen. Vanaf 2015 vestigde Hans Piersma zijn eerste vestiging in Veendam. Het pand was klein en knus met een open-keuken idee. De lokale klant waardeerde dit en Computerservice Veendam groeide uit zijn voegen. Hans verhuisde naar een groter pand aan de Bocht Oosterdiep in Veendam. Door deze locatie kreeg het bedrijf nog meer een gezicht in de regio, en dat bleek al snel. In 2018 was Computerservice Veendam opnieuw genoodzaakt te verhuizen naar een groter pand. Hans verhuisde naar Boven Oosterdiep 149 in Veendam, dit zorgde voor de grootste explosie qua bekendheid en werk. Al meer mensen maakte kennis met de openheid en vriendelijkheid van ons bedrijf.

In juni 2020 lanceerde Hans in samenwerking met zijn zoon Richard een enorme webshop met meer dan 10.000 artikelen. De website staat voor het digitale web bekend als CSV Computers, de online aftakking van Computerservice Veendam. Net als in de winkel willen zij de klantvriendelijkheid en service doorvoeren in de webshop. Een goede service staat al vanaf moment één hoog in het vaandel van Hans. Alles blijft persoonlijk en klein, hoe groot de webshop ook is.

Eens een klant, altijd een klant.
Wij gaan alleen voor de beste oplossing vanuit de ogen van de klant zelf

U bent niet ingelogd