CSV Custom Build

Computerservice Veendam gaat alleen voor perfectie! Na bovendien 30 jaar aan ervaring in o.a. het bouwen van Game PC’s weten wij precies welke combinaties wij moeten maken om het beste resultaat te krijgen. Wij gaan echter niet alleen voor de snelheid, maar vooral ook voor betrouwbaarheid. Kijk hieronder naar voorbeelden van Game PC’s die wij geleverd hebben. 

Elke Game PC wordt bij ons gebouwd naar persoonlijke wensen, zo wordt bij ons elke PC uniek! Bovendien is dit ook de reden dat wij geen pre-build Game PC’s op voorraad hebben. 

Bent u op zoek naar een Custom Build Game PC? Neemt dan gerust contact met ons op om vervolgens samen de mooiste PC te bouwen.

Wat is handig om vooraf te weten?

1. Wat is het budget? Dit is de basis die we samen zullen optimaliseren!
2. Wat ga ik ermee doen? Dit is bepalend voor de onderdelen, wij zullen hierbij advies geven.
3. Hoe moet het eruit zien? ”The looks”, niet bepaald onbelangrijk. Wordt het een chique dichte kast? Of toch een RGB PC met een window?
4. Ben ik ook randapparatuur nodig? Denk hierbij aan een monitor, muis of toetsenbord. Ook hierbij geven wij natuurlijk het beste advies!

''Eeen hele goede zaak! Met het hoogste puntje in service! Hun hebben voor mij mijn huidige game pc en stream pc gebouwd en bevalt uitstekend. Groetjes FB live streamer ThreaXus!''
Patrick ★★★★★
Recensie Google
''Ik heb gevraagd voor een costum game pc en ze hebben het maximale uit mijn budget gehaald, goede tips, hulp, vakkundig, vriendelijke en eerlijk personeel. Kijken altijd naar het budget en gaan dan voor je aan de slag. Super service! Kom zeker weer terug naar deze zaak.''
Patricia ★★★★★
Recensie Google
''Er wordt hier naar je geluisterd en er wordt een super service geleverd. In de toekomst kom ik zonder twijfels terug wat een Toppers werken hier. Is jammer dat ik geen 10 sterren kan geven want dat zijn hun zeker waard.''
Rodney ★★★★★
Recensie Google
''Hans en zijn mannen hebben kennis van zaken en zijn klantvriendelijk. Een aanrader.''
Rinus ★★★★★
Recensie Google
Game PC Computerservice Veendam

U bent niet ingelogd